Sunday, November 30, 2008

Okay,here is the thing,I said before that the next time when people tagged me they need to get naked but of course they wont accept the challenge.So,what the heck,I just accept the tag without cost or whatsoever.

1.what's your most favourite colour?
Answer:A hard one.Usually when I go out,I prefer black but that doesn't mean I love that colour.Maybe bright colour

2.Who is the most important to you?
Answer:Family and homeslice

3.How often do you think of committing suicide?
Answer:When I'm not in a good mood or during PMS,or when teacher start to give me weird project or when cik halizan ask me to answer the question

4.Do you think you have enough confidence?
Answer:No,I dont think so but when I'm with my family and friend,I sure did!

5.Who would you be if you were in a movie?
Answer:Audrey Hepburn,breakfast at Tiffany's.Yeah right!

6.Spouse,family and friend.If they drop into the river,and you can only save one of them,who would you save?
Answer:A question that I would never answer.

7.What is your goal for this year?
Answer:To be a better person! but I dont think I've achieved it

8.Do you believe in eternity love?
Answer:I do believe it but I do doubt it sometimes.

9.Do you think the people who tag you love to play kidnapping?
Answer:Owhhh yeah,she love to kidnap cats.

10.What are you really afraid of?
Answer:I would say Allah,my parent when they get angry,my sibling when they are not in a good mood,lola when she mad at me and cik halizan enzan yang moodnye sering tak stabil

11.What is you habbit?
Answer:So many to think of!

12.What's you opinion of distance love?
Answer:I've seen it and I believe in it but I dont want to be in it.It is hard for me to trust guys.You might think they like us but actually they just like the chase.

13.Do you cherish every single friendship of yours?
Answer:I will try my best to cherish them but I'm just a human,I cant cherish every single of them.

14.What does flying means to you?
Answer:An aeroplane

15.Who do you hate the most?
Answer:Ask my mom and lola.;-)

16.Do you think world is changing?maybe your friend is changing?
Answer:Yes,I do believe that world is changing and yeah they are getting prettier.

17.Describe the person who tagged you in 7 sentences/words?
Answer:She is cute,hugable,lovely,pretty,cute voice,nice smile,smart and I could go on and on.But you want only 7!

18.How do you spend your time when it rain outside?
Answer:Watching DVD movie or maybe I will open my window and feel the breeze.Uwwwwww!

19.What are you proud of the most about you?
Answer:okay,it might not be about me but I have a perfect family and friends!

20.Do you regret anything?
Answer:I did!!

I would love to tag:

1.miss lola
2.miss makiyo
3.miss sammy
4.miss zoey
5.miss rachel
6.miss hanisah

2 Comments:

Blogger thiba_dana31 said...

can isay sumthin,u r so awesome! 10s 4 d comment

December 1, 2008 at 5:55 PM  
Blogger Alyaa said...

Haaaaaa,you make my day.You are awesome too.Hehehe

December 1, 2008 at 8:15 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home